Ce site a été optimisé pour des navigateurs récents !

Pour bénéficier d'un meilleur confort de navigation, nous vous recommandons de mettre à jour votre navigateur.

Vous pouvez télécharger les dernières versions de navigateurs en suivant les liens ci-dessous

EMB: uw uitgelezen partner voor dekvloeren, industriële vloeren en andere vloerbedekkingen.

EMB bvba is een familiebedrijf dat zich specialiseert in industriële vloeren en diverse soorten vloerbedekking. Als lid van de Confederatie Bouw, hebben we een officiële erkenning klasse 5, subcategorie D29, om deel te nemen aan openbare aanbestedingen.
home_01

Onze activiteiten

Wij zijn actief op het domein van industriële vloeren en dekvloeren. Ons productengamma is heel breed. Het omvat industriële vloeren op basis van cement (algemeen gekend onder de naam: al of niet gepolierde betonvloer), industriële kunstharsvloeren, betontegels, alle soorten pompen, ter plaatse gegoten granito, vloerbedekking voor trappen en hellende vlakken, betegelde of geplaveide vloeren. Die leggen we voor particulieren én bedrijven.

We plaatsen niet alleen industriële vloeren en vloerbedekking voor binnen en buiten, maar ook vloerisolatie. En we behandelen vochtproblemen in muren en vloeren. We werken in België en, op uw vraag, ook in de buurlanden.

home_02

Onze troeven?

Al onze activiteiten steunen op:

  • meer dan veertig jaar ervaring;
  • een solide bedrijfsstructuur met meer dan honderd technische medewerkers die hun vak door en door kennen.

Het resultaat : Wij garanderen u topkwaliteit en grote flexibiliteit op het vlak van industriële vloeren en diverse vloerbedekkingen. Reken op ons professionele advies.

Wij hechten bovendien veel belang aan onderzoek en voortdurende innovatie. Daarvoor werken we, samen met onze leveranciers, aan de ontwikkeling van nieuwe vloerbedekkingstechnieken. We investeren in geschikte machines voor de plaatsing van alle soorten industriële vloeren. Zo kunt u rekenen op een gamma eigentijdse producten en voortdurende ontwikkeling.

 Copyright © 2017 EMB. All Rights Reserved.
Algemene Voorwaarden