Ce site a été optimisé pour des navigateurs récents !

Pour bénéficier d'un meilleur confort de navigation, nous vous recommandons de mettre à jour votre navigateur.

Vous pouvez télécharger les dernières versions de navigateurs en suivant les liens ci-dessous

Kunstharsvloeren voor binnen

Een kunstharsvloer wordt gemaakt van synthetisch materiaal: epoxy (harder) of polyurethaan (soepeler). Een kunstharsvloer geeft een resultaat dat iets uniformer is dan beton. Maar alle afwerkingtypes zijn mogelijk, want we spelen met kleuren, nuances, matte of glanzende uitvoering. Een kunstharsvloer is uitermate geschikt voor een modern interieur – bijvoorbeeld in een keuken of speelkamer.

Epoxyvloeren of polyurethaan vloeren : Massa’s voordelen!

Om het even of u kiest voor een kunstharsvloer in epoxy of polyurethaan, u kunt altijd rekenen op een pak voordelen. Een paar voorbeelden:

  • Een kunstharsvloer is perfect glad, zonder voegen, en houdt geen stof vast (in tegenstelling tot beton). Uw voordeel? Ultragemakkelijk te onderhouden!
  • Deze vloer is heel waterbestendig en slijtvast. Toch is in een zone waar veel verkeer over de vloer rijdt, een betonvloer aangewezen.
  • Renoveert u? Dan is dit type vloerbedekking heel interessant om over een tegelvloer heen te gieten … Een kunstharsvloer in epoxy of polyurethaan is geschikt voor alle oppervlakken, op voorwaarde dat ze stabiel zijn. Hij is ook perfect geschikt bij vloerverwarming.
  • Een kunstharsvloer heeft al genoeg aan een laagje van 3 mm kunsthars in epoxy of polyurethaan.
  • Precies omdat er zoveel afwerkingen en kleuren mogelijk zijn, zijn epoxyvloeren ideaal voor binnenhuisdecoratie. …


 Copyright © 2017 EMB. All Rights Reserved.
Algemene Voorwaarden